Monday, November 27, 2006

Varför förstår vi inte?

Så varför begriper inte människor?
Media har aldrig berättat om Rebuilding America´s Defenses för oss. Då blir det ju svårt att förstå - svårare än så är det inte.

Googla på planens namn - Rebuilding America´s Defenses och Googla på den organisation som skrev planen - Project for a New American Century - PNAC och du får reda på hur mycket som finns skrivet eller rättare sagt hur litet.

Och då förstår du också varför människor inte förstår. Det handlar alltså om att få ut den här informationen. Sen får människor dra sina egna slutsatser. Vi ska inte behöva leva i okunnighet bara för att media har valt att tiga om visst.

"Rebuilding America's Defenses"
"Rebuilding America's Defenses" site:dn.se
"Rebuilding America's Defenses" site:svd.se

"Rebuilding America's Defenses" site:expressen.se
"Rebuilding America's Defenses" site:aftonbladet.se


PNAC
PNAC site:dn.se
PNAC site:svd.se

PNAC site:expressen.se
PNAC site:aftonbladet.se


Vi lever under ett nytt prästerskap - experternas välde som i de nya mediakyrkorna - predikar sina sanningar - förtiger visst och förvränger annat:

http://www.dn.se/DNet/road/Classic/article/0/jsp/print.jsp?&a=571836

Erik Åsard
Publicerad 9 sep 2006 13:53

Fem år efter terror­­­attacken mot World Trade Center blir konspirationsteorierna allt fler. Det speglar en misstro mot myndig­heterna med djupa rötter i amerikansk historia.
Den stora sammansvärjningen

De första konspirationsteorierna om attackerna var inspirerade av arabiska medierapporter och gick ut på att Israel och dess säkerhetstjänst Mossad hade förorsakat katastrofen. Israel sades ha dragit fördel av attackerna genom att ett antal araber snabbt utpekades som skyldiga till dådet. Genom aktionen hoppades de egentliga förövarna att palestiniernas sak skulle begravas under World Trade Centers ruiner.